Imprumut doar cu buletinul pentru persoane fizice

Daca intarzii cu achitarea ratelor unui imprumut, atat bancile cat si institutiile financiare nebancare te raporteaza adesea la Biroul de Credit si de aici nu mai este decat un pas pana sa fii catalogat restantier.

Acest lucru va dura timp de 4 ani. Cand vei aparea ca rau platnic orice institutie financiara iti va interzice accesul la un nou imprumut.

Daca ai intarzieri mai mari de o luna la plata ratei, atunci esti inscris automat in Biroul de Credit.

In aceste circumstante, bancile nu te vor mai imprumuta iar dintre IFN-uri, te pot ajuta doar cele care ofera credite rapide cu dobanzi foarte mari.

Exista totusi si situatii exceptionale, care te impiedica sa respecti anumite termene contractuale si aici ne referim la situatii de natura medicala.

Anumite IFN-uri manifesta intelegere asupra unor astfel de situatii.

Pentru anul acesta oferta imprumuturi pentru restantieri acele societati nebancare cu oferte rapide, cele care solicita acte putine la accesare dar au dobanzi mari.

Dobanzile au si ele un rol, acela de a acoperi riscul de acordare astfel incat nu trebuie sa ne mire foarte mult valorile acestor dobanzi.

Pe piata exista produse financiare pentru restantieri dar si in acest caz, societatile nebancare se vor asigura ca ai de unde sa rambursezi creditul pe care il soliciti.

Exista totusi pe piata cateva IFN-uri mai permisive pentru restantieri.

Este vorba de Viva Credit, care ofera imprumuturi persoanelor cu istoric negativ.

Suma maxima pe care o poti imprumuta de aici este de 1000 lei, pe o perioada maxima de 35 zile. Neplata la timp a datoriei atrage dupa sine dobanzi penalizatoare de 1,25%/zi.

O alta alternativa pe care restantierii o au la dispozitie in 2022 este creditul Extra Simplu unde pot obtine sume de pana la 2000 lei pe o perioada de maxim 30 de zile.

Intarzierile la plata duc la dobanzi penalizatoare de 3% din sold.

O alternativa la fel de buna pentru restantieri este creditul Fulger de la Fast Finance IFN.

Acestia pun la dispozitie sume de pana la 1000 lei pe o perioada de maxim 30 de zile.

Cei de la Fast Finance IFN acorda credite pentru restantieri cu conditia ca acestia sa aiba veniturile incasate pe card.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *