Credit pentru nesalariati sau pentru cei cu ajutor de somaj

Daca vrei sa iei un imprumut rapid de la Ferratum IFN in primul rand trebuie sa transmiti o cerere care se trimite doar online daca esti la prima colaborare cu Ferratum.

Conditiile care se cer aici sunt dupa cum urmeaza: sa ai un buletin de identitate, sa ai 24 de ani si orice fel de venituri lunare.

Daca vrei sa vezi cati poti obtine si care este rata atunci intri direct pe aplicatia Ferratum.

Aceasta societate nebancara acorda microcredite pe perioade scurte de timp in general pentru rezolvarea unor probleme cat mai urgente.

De la Ferratum se poate imprumuta intre 200 si 2000 lei pe o durata de 15, 30 sau 45 de zile.

Daca ai trecut cu bine peste primul imprumut, pe celalalt il vei obtine mult mai usor si mai rapid printr-un simplu SMS.

Pentru a obtine un credit nu ai nevoie decat de buletin de identitate.

Asta inseamna ca totul se desfasoara rapid, eficient si comod.

De buletin ai nevoie doar atunci cand completezi cererea online si cand mergi la sucursala CEC ca sa iti iei banii.

Ca sa obtii un imprumut rapid Ferratum trebuie sa intri pe site-ul institutiei, sa completezi detaliile libere cu datele din buletin.

Nu ai nevoie de o adeverinta de salariu.

Dupa ce ai completat formularele si ai obtinut aprobarea, banii sunt disponibili in cateva ore lucratoare la orice sucursala CEC.

Daca ai nevoie de un imprumut relativ mic sau de unul de circa 15-25 milioane vechi, Ferratum este IFN-ul care te poate ajuta, numai ca trebuie sa ai 24 ani impliniti, sa dai un numar corect de telefon si sa fii sigur ca ai venituri pe care le poti dovedi si de asemenea, sa fii sigur ca ai nevoie de aceasta finantare, iar daca l-ai luat, sa-l si rambursezi.

Incepand cu al doilea imprumut Ferratum este mult mai usor sa obtii banii.

Nu mai ai nevoie nici de internet si nici de buletin. Trimiti numai un simplu SMS iar banii iti sunt virati direct pe card.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *