Credit online pana la salariu fara dobanda

Iti trebuie o suma de bani dar pana la salariu mai este mult timp de asteptat? Ai vrut sa te imprumuti de la rude, prieteni, dar nu ai reusit?

Vrei sa incerci un imprumut bancar probabil, dar pentru asta ai nevoie de timp in demersul de intocmire a dosarului si de drumuri la sediile bancilor.

Esti nelinistit pentru ca nu stii sa faci rost de bani pentru a rezolva o situatie aparuta pe neasteptate?

Nu te impacienta si solicita cu incredere un imprumut de la IFN. Singura in masura sa iti rezolve problema intr-un interval de timp scurt.

Caracteristica institutiilor financiare nebancare este reducerea birocratiei, conditii mai lejere de eligibilitate si timp redus de intrare in posesia banilor.

O astfel de institutie financiara nebancara este Provident care ofera cele mai rapide credite cu istoric negativ de pe piata nebancara, adresandu-se preponderent persoanelor cu venituri medii si foarte mici.

Provident este una dintre cele mai sigure institutii din Romania si e inregistrata la BNR intr-un registru special, fiind specializata pe acordarea creditelor de valoare scazuta pe termen mediu sau scurt.

Functioneaza in Romania de aproape mai bine de 10 ani, timp in care a oferit siguranta, rate fixe, fara garantii sau fara nevoia de giranti.

Inainte de a solicita un imprumut cu istoric negativ Provident, este bine sa cunoastem atat avantajele oferite, cat si dezavantajele.

Unul dintre avantaje il constituie faptul ca se pot cere bani telefonic sau online accesand site-ul Provident si in mai putin de 60 minute veti fi contactat de un agent al acestei companii.

Un alt avantaj este ca la Provident nu ai nevoie de prea multe acte, buletinul precum si dovada venitului lunar stabil de cel putin 3000 lei care poate proveni din salarii, pensii, chirii sau activitati PFA.

Varsta clientului trebuie sa fie mai mare de 18 ani. Provident ofera credite nebancare cu sume cuprinse intre 500 si 10000 lei.

Clientii noi si persoanele care au istoric negativ pot imprumuta sume de valoare mai mica. Numai dupa ce vor restitui la timp un imprumut, vor putea lua sume mai mari, care nu pot depasi insa plafonul de 10000 lei.

Timpul de semnarea contractului si pana vei avea banii in mana se rezuma la un timp scurt.

In ce mult zece zile primesti suma creditata. Daca vrei sa rezolvi problema foarte urgent, atunci poti opta pentru serviciul contra cost de livrare a banilor acasa.

Un agent al companiei se deplaseaza la domiciliul personal pentru a aduce banii in 48 de ore, ori banii pot fi transferati in contul vostru bancar.

Pe langa avantaje, creditul cu istoric negativ de la Provident are si unele dezavantaje minore, in ideea ca e mai scump decat un credit bancar.

Valoarea DAE la un imprumut Provident este una destul, destul de mare.

Suma imprumutata poate fi rambursata anticipat. Dobanzile Provident sunt mai mari decat in cazul in care ai apela la banci. Acest lucru nu ar trebui sa te ingrijoreze deoarece creditele sunt pe sume mici si pe perioade de maxim cateva luni.

Daca nu ai timp sa depui si sa platesti ratele lunar, un agent al Provident se poate deplasa in fiecare saptamana sau luna la tine acasa pentru a prelua banii cuveniti din rate.

Daca nu iti poti achita o rata la timp, Provident permite reesalonarea totala sau partiala.

Atunci cand esti in imposibilitatea de a plati la timp o rata, poti cere prelungirea ratei scadente pentru una sau mai multe rate sau pentru intregul credit.

Dar acest lucru te va afecta in viitor si astfel vor scadea sansele pentru a obtine un nou imprumut cu istoric negativ.

Atunci cand alegi termenul de rambursare trebuie sa pastrezi bani suficienti pentru tine ca sa poti trai decent. Asigura-te ca poti plati rata creditului din urmatorul salariu.

Mai mult decat atat, poti obtine un credit nebancar chiar daca istoric negativ inregistrat la Biroul de Credit.

Dupa cum se poate observa, la acest imprumut obtii banii in numerar cat ai clipi.

Deci data viitoare cand te confrunti cu dificultati financiare sau cu situatii de urgenta, ai putea lua in consderare si acest tip de imprumut cu istoric negativ.

Cu creditele rapide poti fi sigur ca vei fi capabil sa obtii banii de care ai nevoie indiferent de scorul tau de credit.

Reamintim de altfel ca acest tip de credit nu are o rata a dobanzii foarte incarcata sau alte taxe suplimentare.

Oricum este bine sa fii intotdeauana precaut cu privire la orice tip de imprumut, alegand mereu o banca sau un IFN cu reputatie buna.

Cu imprumuturile nebancare fara istoric negativ vei vedea ca situatiile financiare urgente pot fi foarte usor de rezolvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *