Ce salariu trebuie sa ai pentru un credit de nevoi personale nebancar

De multe ori se intampla ca un necaz sa vina cu o nevoie acuta de lichiditati pe care nu le avem la dispozitie, iar atunci incercam diverse alternative care ne sunt la indemana, gen imprumuturi la familie, rude, colegi de munca, etc.

Daca nu reusim nici cu unii, nici cu altii, atunci trebuie sa cautam solutii de imprumut pe cai oficiale de la societatile financiare.

De obicei cea mai simpla forma de imprumut ramane cea cu buletinul acordata si in 2022.

IFN-urile care ofera astfel de credite au un portofoliu in care se regasesc produse simple si accesibile, de obicei cerandu-ti copii dupa actul de identitate si cam atat.

Cei de la Ferratum solicita sa le trimiti doar copia scanata de pe buletin.

In 2022 exista un numar mare de IFN-uri care permit accesarea lor online.

In acest caz, aveti nevoie doar de o conexiune puternica la internet si de niste copii scanate dupa buletin si extras de cont.

Majoritatea institutiilor nebancare care acorda astfel de produse au pe site-urile lor si un calculator de credit care te ajuta sa iti calculezi dobanda si diferite rate.

Daca indeplinesti criteriile percepute de banci poti aplica si la un credit bancar.

Daca nu ai posibilitatea de a te imprumuta online, atunci te poti gandi la accesarea unuia la domiciliu, iar aici ne referim in mare masura la cei de la Provident, care ofera astfel de credite acasa in baza actului de identitate si a unei dovezi de venit.

Conditia esentiala este sa detii un venit minim.

Pentru accesarea unui imprumut Provident se cere sa ai minim 450 lei venitul familiei sau 270 lei venitul unui membru din familie.

Un credit urgent doar cu buletinul poate fi accesat de la multe institutii nebancare.

Cei de la Ferratum acorda credite intr-un mod simplu si rapid.

Acestea solicita sa ai niste venituri lunare indiferent de sursa, fara sa solicite adeverinta de salariu, talon de pensie, cont sau card bancar.

Cei de la Ferratum solicita insa un buletin si trebuie sa completezi cu datele din buletin un formular, iar acest formular se pune la dispozitie oricarui client pe site-ul institutiei.

Provident acorda credite la domiciliu in baza buletinului si a unei dovezi de venit.

Acum poti primi banii in cel mult 24 ore, iar la Provident a aparut recent si posibilitatea returnarii ratelor lunar si de asemenea a crescut in mod semnificativ plafonul maxim de imprumut de la 5000 lei cat era inainte, la 10000 lei.

Viva Credit practica un credit pana la salariu online, doar cu o copie de pe buletin si una de pe extrasul de cont.

Trimiti aceste documente scanate si completezi formularul care iti este pus la dispozitie.

Daca vei completa documentele corect atunci vei primi banii in numai 3 ore.

Credius iti poate oferi imprumuturi urgent doar cu buletinul.

In cazul absentei adeverintei de venit, dobanda va fi mai mare cu 10% decat in cazul in care incarci o adeverinta de venit.

Numai cu buletinul poti obtine un imprumut intre 400 si 15000 lei doar cu conditia sa ai un venit lunar net mai mare de 400 lei.

Extra Simplu este alta alternativa de la care poti ridica un imprumut in 2022, dar pentru acesta trebuie sa ai 18 ani impliniti si un extras de cont bancar.

Se pot imprumuta sume de la 200 lei si pana la 2000 lei chiar si daca ai alte credite in derulare.

Accesarea trebuie sa fie o ultima alternativa, dupa ce le-ati epuizat pe toate celelalte.

Cand va decideti sa accesati un credit bancar sau nebancar trebuie sa detineti si sumele necesare pentru rambursarea lor la timp deoarece penalitatile vor fi mari in caz de intarzieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *